Onze eerste blog

Onze eerste blog

Onze eerste blog,  wij ( Ronald en Dorien) zijn op 14 februari 2014 begonnen met Ladecos.

In het begin hadden wij nog niet de bedoeling om een webshop te beginnen, laat staan het te laten zijn tot wat het nu is geworden. Het begon allemaal met een cadeautje die ik (Dorien) had gekregen, namelijk een foto op hout. Deze had Ronald voor mij gemaakt en we kregen het idee om dit te gaan verkopen.

Uiteindelijk hadden we hier en daar een keer een bestelling en meestal waren dit bekenden, toch begon het steeds meer te kriebelen om het wat groter aan te pakken, we begonnen met een facebook pagina met de naam Hout & Decoratie. Nadat de foto`s op hout een beetje begonnen te lopen gingen we ook andere dingen maken, zo begon ik zelf met schilderen en maakte Ronald verschillende wandborden.

In de zomer van 2014

In de zomer van 2014 wouden wij het groter aan gaan pakken, onze ideeën kwamen vanzelf op papier te staan, misschien lag het aan het kleine kampvuurtje waar we bij zaten.. We wouden beginnen met een officiële webshop waar we onze handgemaakte spullen te koop konden zetten. Omdat wij graag een .nl in onze webadres wouden hebben we lang moeten nadenken over een naam. We heette eigenlijk hout& Decoratie maar hier waren natuurlijk al super veel websites van. Uiteindelijk kwamen wij op de naam Ladecos, “Deco van decoratie”.We opende een nieuwe Facebook pagina met deze naam. En op 15 september 2014 was onze officiële webshop in de lucht. We werden vrij snel wat groter doordat we vaak win-acties deden en nog steeds vaak doen. Ook stonden we vaak op hobby beurzen waar we steeds meer bekendheid door kregen.

Vandaag de dag

Vandaag de dag hebben we al behoorlijk veel producten gemaakt en verkocht in onze webshop. Zo verkopen wij nu voerbakken van hout, wandklokken, scrabble letters, houten kaartjes en nog veel meer. Elke week zijn wij bezig om onze webshop beter te krijgen en onze producten zo mooi mogelijk op de site te zetten en te promoten.

Vanaf nu zijn wij ook begonnen met bloggen en houd ik je op de hoogte wat wij allemaal hebben gedaan met onze webshop en welke producten er weer bij zijn gekomen en wat ons allemaal bezig heeft gehouden.

Tot snel, www.ladecos.nl

Liefs Dorien x.Onze eerste blog

Laat een reactie achter