Afgelopen tijd

  Afgelopen tijd

Er is super veel gebeurt afgelopen half jaar! Zo zijn wij onder andere verhuisd naar een heel fijn dorp namelijk Mildam. Het is een woning waar nog behoorlijk veel geklust moest worden. Hierdoor heeft Ladecos een korte tijd even een beetje stil gestaan.

Na 2 maanden waren we volledig back to business, onze Instagram gaven we een goede boost en onze webshop hebben we aangepast met diverse foto`s.

Er moest veel gebeuren in het huis en in de tuin. We wilde erg graag een mooie schuur bouwen zodat we een goede werkplek hebben om veel producten te kunnen maken. Onze zolder is veranderd in een voorraadzolder en een slaapkamer is omgetoverd naar een werkplek waar ik vooral zit om nieuwe producten uit te werken en alle administratieve bezigheden..

Dat laatste is er bij gekomen omdat we sinds april een kamer van koophandel nummer hebben! Dit is niet alleen prettig voor jullie maar ook voor onszelf. Het is prettiger geworden voor jullie omdat er nu gewoon rechtstreeks betaald kan worden via I-DEAL. Ons biedt dit mogelijkheden om de webshop nog verder uit te breiden.

Ook hebben we nog een nieuw product op onze webshop gezet, namelijk hippe baby cadeau sets een set bestaat uit:

  • Legging
  • 1 paar sokjes
  • Haarband
  • Cadeauverpakking

Dit alles is al te koop voor maar € 14,95.

Je kunt ons volgen op Instagram, https://www.instagram.com/ladecos_/ hier posten we alles wat we maken.

Heb jijzelf nog een leuk idee voor een nieuw product of heb je een andere vraag? Wij horen het graag van jullie.

Tot snel, www.ladecos.nl

Dorien Liefs x.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.