Nieuw jaar

Nieuw jaar

Bijna is het zover 2019 staat weer voor de deur.
Volgende week is het kerst, en zitten wij ook tussen de bedrijven door ons tonnetje rond te eten.
Maar tot die tijd gaan we rustig door met wat wij zelf het allerleukste vinden om te doen namelijk nieuwe producten maken.

Dagelijks zijn wij opzoek naar nieuwe ideeën/producten om te gaan maken. Soms rolt er een flut idee uit waar we dan een hele dag mee bezig zijn en er toch achter komen dat het beter in de prullenbak kan en soms rolt er een idee uit waar we 100% achter staan en ook bij jullie in de smaak valt.

Afgelopen maand kregen wij de vraag of wij ook konden verzenden naar Duitsland. Na het een en ander uitgezocht te hebben (btw dingen..) kwamen we tot de conclusie dat dit mogelijk was. We hebben ervoor gezorgd dat je nu via PayPal kunt betalen. Dit is nodig wanneer iemand uit Duitsland wat wil bestellen,  eerder was dit nog niet mogelijk. Tegenwoordig kan iedereen uit  Nederland/België en Duitsland bij ons producten bestellen.

Afgelopen maand hebben wij een levensgroot scrabble spel mogen maken voor een bedrijf uit België. Maar liefst 104 grote scrabble bordjes moesten er gemaakt worden. Het was een hele klus maar het blijft altijd heel bijzonder om zulke leuke projecten aan te mogen gaan.

Ook krijgen wij vaak foto`s terug van tevreden klanten wat natuurlijk ook erg leuk is om weer te delen op onze sociale media kanalen. Om ons goed te kunnen volgen in wat wij dagelijks doen kun je ons het beste volgen op Instagram. Hier delen wij alle producten die wij hebben gemaakt en staan altijd als eerste de nieuwe producten online.

Voor nu wensen wij iedereen heerlijke feestdagen toe.
Geniet en tot volgend jaar.

Heb jijzelf nog een leuk idee voor een nieuw product of heb je een andere vraag? Wij horen het graag van jullie.

Tot snel, www.ladecos.nl

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.