Laatste blog van dit jaar alweer

Dat was het alweer,

Alweer is er een jaar voorbij gevlogen.
Graag neem ik jullie even mee door het jaar heen, wat hebben wij ontzettend veel leuke bestellingen mogen maken, en veel nieuwe dingen mogen creëren. Het hoogte punt voor mij persoonlijk is toch wel een eigen rubriek in Eigen Huis & Tuin waar ik nog steeds wel heel trots op ben.  Dit kun je terug lezen in de vorige blog mocht je dit leuk vinden om terug te lezen.

Dit jaar hebben wij de hele webshop een make-over gegeven ons vaste logo is na veel wikken en wegen veranderd in wat zachtere kleuren. Ook hebben wij de hele webshop aangepast in dezelfde kleuren. Met deze verandering zijn wij nog steeds super tevreden.

Mega veel kraam cadeautjes hebben wij geïntroduceerd op de webshop, van zachte katoenen sokjes, tandendoosjes, spaarpotjes en rompers. Je kunt het zo gek niet bedenken. We hebben cadeautjes die je persoonlijk kunt laten maken door bijvoorbeeld de naam of geboortegegevens erop te laten bedrukken. Of je kunt kiezen voor de kleine cadeautjes die zo op de post kunnen en al leuk zijn van zichzelf. We hebben maar liefst 14 verschillende producten ( voor de kleintjes)

Ook hebben we natuurlijk weer wat leuke win acties gehad, zoals de romper van 2019 en een pieten aftel kalender, deze kalender hadden wij in samenwerking met Monkey Town Wolvega wat natuurlijk een hele leuke samenwerking is geweest.

Ook hebben we dit jaar weer hele leuke reviews mogen ontvangen op Google en ontvangen we vaak mooie foto`s van het eindresultaat als het bij jullie in huis staat te pronken. We zijn heel dankbaar voor alle leuke berichten en volgend jaar zullen jullie zeker meer van ons gaan horen.

Voor nu wensen wij iedereen heerlijke feestdagen toe.

Geniet en tot volgend jaar!

Heb jezelf nog een leuk idee voor een nieuw product of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij horen het graag van jullie.

Tot snel, www.ladecos.nl

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.