back to business

back to business want de zomer is weer voorbij.

Wij hebben een hele mooie reis gemaakt door Amerika en Canada waardoor wij 3 weken lang even geen bestellingen konden verwerken, gelukkig was iedereen hier ook aan het genieten van de lange zomerdagen en avonden en hebben wij het hierdoor een beetje rustiger gehad.

Nu we weer terug zijn pakken we de draad weer op. Bestellingen maken en verzenden, administratie, voorraad maken, nieuwe producten maken en de webshop bijwerken. En dat laatste zijn wij erg druk mee geweest. We hebben namelijk een compleet nieuwe lay-out van onze webshop en een nieuw logo. Ook kun je tegenwoordig ervoor kiezen om achteraf betalen. Super handig als je liever ervoor kiest te betalen wanneer je het product ook daadwerkelijk in huis hebt.

Voor de zomer hebben we super leuke producten gelanceerd op de webshop. Onder andere nieuwe kraamcadeautjes en persoonlijke naam cadeautjes.

We vinden het altijd erg leuk om te zien waar onze producten terecht komen. Vaak doen we een kaartje bij de bestelling in met de vraag of ze een foto willen sturen.

Zo kregen we ook deze mooie foto van Blue met zijn voerbak. Super leuk om te zien wat voor mooie hond er achter de naam schuilgaat.

back to business

Je kunt ons volgen op Instagram,  hier posten we alles wat we maken. Heb jijzelf nog een leuk idee voor een nieuw product of heb je een andere vraag? Wij horen het graag van jullie.


Tot snel, www.ladecos.nl
Dorien x.

Laat een reactie achter