Onze nieuwste producten

Onze nieuwste producten

wij zijn de laatste paar weken erg druk geweest met het maken van nieuwe producten in onze webshop. Zo hebben we onder andere de foto`s op hout terug in een nieuwe variant. Ook maken we diverse kaarten op hout en hebben we geboortebordjes op vurenhout.

Foto`s op hout

Toen wij begonnen met de foto`s op hout waren deze in kleur en groter dan dat ze nu zijn. Ook zat er 2 dagen tijd in om een foto op hout te maken. Hierdoor hadden we besloten te stoppen met de foto`s op hout en rustig na te denken hoe we dit beter konden maken. Tegenwoordig zijn onze foto`s op hout gemaakt met een vinyl sticker, deze stickers zijn stoot en kras vast waardoor we een goed resultaat kunnen leveren. Ook zijn ze nu niet meer in kleur en een beetje kleiner, eerst waren onze foto`s op hout € 19,95 en tegenwoordig zijn ze nog maar € 12,49 en dit alles omdat we het nu iets simpeler houden maar met een mooier resultaat, ook kunnen we nu al via de mail laten zien hoe je foto op hout eruit komt te zien, je kunt dan nog beslissen of je hem wilt wanneer je het voorbeeld hebt ontvangen (dit is geheel gratis.)

Onze kaartjes

De kaartjes die wij maken zijn van triplex, dit hout is 5 mm dik waardoor het in een gewone envelop past, deze krijg je er bij ons standaard bij. Ook zijn de verzendkosten per kaart niet duur! Er hoeven namelijk maar 2 postzegels op. Alle kaarten die wij op de site hebben staan zijn helemaal zelf ontworpen waardoor je ze nergens anders tegenkomt, dit betekend dus dat ze zeer uniek zijn om te geven of te krijgen! Ze kosten maar 2,95 per stuk dus dat is helemaal niet duur voor zo`n bijzondere kaart. We hebben onder andere Verjaardagskaarten en diverse soorten mijlpaal kaarten.

Ook hebben we nu kerstkaarten. Tot en met 11 december kun je meedoen aan een win actie. Je kunt meedoen door de win actie te liken en de actie te delen op je timeline via onze facebook pagina. 11 december maken wij bekend op onze webshop. Ook met onze kaarten komen er steeds meer soorten bij! Heb je een leuk idee voor kaartjes? Laat het dan even weten in de reactie pagina onder deze blog!

Nieuwe acties

Wij doen erg vaak nieuwe acties op onze facebook pagina, zo hadden wij vorige maand een geboortebordjes win actie. De geboortebordjes op onze site zijn ook een nieuw product, het is een erg leuk kraamcadeau, maar het is ook leuk om jezelf te geven als kersverse ouder.

De win actie was gewonnen door Eileen, kort nadat ze had gewonnen was ze bevallen van een zoon en konden wij het bordje voor haar maken, ze was erg tevreden met het resultaat en we hebben een mooie foto ontvangen! 


Wist je dat? Je tegenwoordig op onze facebook pagina een recensie kunt plaatsen, wij zouden het erg leuk vinden als jullie dit doen.

Tot snel, www.ladecos.nl
Liefs Dorien x.

Onze nieuwste producten

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.