4 jaar later

4 jaar later

Het is alweer 4 jaar later, in 2014 zijn wij begonnen met ladecos. Het begon allemaal erg klein op een zolderkamertje. De bestellingen die we kregen waren voornamelijk voor bekenden of kennissen daarvan.

Tegenwoordig  krijgen we geregeld een bestelling de ene maand hebben we het erg druk en de andere maand kunnen we het weer wat rustiger aan doen. Het is nu al even geleden dat we via een blog wat hebben laten horen.

We zijn eind vorige jaar (december) verhuisd en omdat dit een hele drukke periode was met verhuizen, klussen en onze andere banen  hebben we het een tijdje rustiger aan gedaan. Nu zijn we weer helemaal back to business en staan we te popelen alles weer groot aan te pakken.

Kamer van koophandel

Eind maart bijvoorbeeld gaan we zorgen dat ladecos een Kamer van Koophandel nummer krijgt. Hierdoor krijgen wij veel meer mogelijkheden op de webshop, zoals betalen via ideal! (ideaal)

Omdat we nu weer genoeg tijd over hebben voor onze webshop kunnen we ook weer nieuwe producten gaan maken. Onze kraamcadeautjes breiden steeds verder uit ,en hier komt weer een leuk nieuw product bij! Wat dat wordt is nog even een verassing maar dat gaat zeker niet lang meer duren.

Wij zijn sinds kort ook te vinden op Instagram, https://www.instagram.com/ladecos_/ hier posten we voornamelijk foto`s van producten die wij hebben gemaakt voor klanten.

Heb jijzelf nog een leuk idee voor een nieuw product of heb je een andere vraag? Wij horen het graag van jullie.

Tot snel, www.ladecos.nl

Dorien Liefs x.

4 jaar later

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.